Victoria & Albert Museum

Cromwell Road

Het Victoria and Albert Museum is echt een juweeltje in Londen. Het museum heeft zoveel te bieden dat je er wel een hele dag kunt ronddwalen. Het is gelegen in een prachtig gebouw en heeft een enorme collectie toegepaste kunst, van kleding en sieraden tot meubels en glaswerk. Het is echt de perfecte plek om inspiratie op te doen als je geïnteresseerd bent in design en kunst.

Het beste van alles is dat je gratis toegang hebt tot het museum. Dit maakt het museum erg toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun budget. Er zijn ook verschillende tentoonstellingen en evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd, dus het is altijd de moeite waard om even te kijken wat er gaande is.

Als je naar het Victoria and Albert Museum gaat, zorg er dan voor dat je genoeg tijd hebt om alles te zien. Het museum is zo groot en divers dat je makkelijk een paar uur nodig hebt om alles te bekijken. Vergeet ook niet om te genieten van het prachtige gebouw zelf en de directe ondergrondse verbinding vanaf het metrostation South Kensington is superhandig!