Battersea Power Station

Circus Rd W Nine Elms

Het Battersea Power Station Shopping Centre is een geweldige plek om te winkelen en te chillen. Het gebouw is supermooi gerenoveerd en heeft een mega indrukwekkende uitstraling met die iconische schoorstenen en bakstenen gevel.

Binnen is het shopping centre lekker ruim en licht met genoeg ruimte voor allerlei shops en horecazaken. En check die megafood hall met allemaal verschillende kraampjes en restaurants, perfect voor een lunchbreak tijdens het shoppen.

Je vindt er van alles en nog wat, grote ketens en ook veel kleine, lokale winkels en boetiekjes met unieke spulletjes. Het aanbod is zo divers dat er voor iedereen wel iets leuks te vinden is.

Maar wist je dat het Battersea Power Station Shopping Centre ook te gek is om te bezoeken als je niet per se wilt shoppen? Er worden namelijk regelmatig vette events en activiteiten georganiseerd, zoals muziekoptredens en markten. Echt een aanrader dus om er gewoon eens rond te hangen.

Kortom, het Battersea Power Station Shopping Centre is een topaanrader als je op zoek bent naar een toffe winkelervaring met een unieke vibe.