I Love London.nl

A visitors guide to London!

London Passes

Facebook
Twitter
LinkedIn

London kan een hele dure stad zijn. Voor alle grote attracties die de stad te bieden heeft worden aardige prijzen gevraagd. Maar je wilt toch zoveel mogelijk van de stad zien. Om te voorkomen dat je portemonnee al leeg is voordat je weekend om is zijn er kortingskaarten die je zou moeten bekijken.

Dit zijn de London Pass en de London Explorer Pass. Hieronder leggen we uit hoe beide passen werken en wat de voor- en nadelen zijn, zodat je een goede afweging kunt maken. Bekijk ze goed en als het voor jou voordeel oplevert, dan zou het fijn  zijn als je ze via deze site besteld. Van de commissie die wij ontvangen kunnen wij de site onderhouden.

London Pass

Wat is de London Pass?

De London Pass is een digitale sightseeing-pas die toegang geeft tot meer dan 80 attracties in de stad: iconische bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes. Kies eenvoudig de duur van je pas, download de pas naar jetelefoon en scan bij de gate om binnen te komen.

london explorer pass

Omvat The London Pass reizen met het OV?

Ja, je London Pass wordt geleverd met een reismogelijkheid. Kies de optie ‘The London Pass + Travel’ op de prijspagina om een ​​Oyster Travelcard toe te voegen voor reizen over het Londense transportnetwerk. Deze kaart geeft je op elk moment van de dag, elke dag van de week toegang tot de Londense metro, bussen, Overground en de DLR. 

London Explorer Pass

Wat is de London Explorer Pass?

Met een London Explorer Pass kun je genieten van meerdere attracties en rondleidingen in Londen, wat tijd en geld bespaart. Kies 3, 5 of 7 attracties uit de 20 beschikbare attracties. Elk attractiebezoek = 1 credit gebruikt. 

Wat krijg je met de London Explorer Pass?

  • Afhankelijk van uw keuze kunt u 3, 5 of 7 attracties bezoeken. Er zijn 20 om uit te kiezen.
  • Bezoek topattracties in Londen – Kies uit 20 opgenomen attracties zoals Coca-Cola London Eye, Hop on, hop off bustour, Madame Tussauds en meer.
  • Soepele toegang zonder kaartjes tot de door u gekozen attracties – scan gewoon uw London Explorer-kaart.
  • Flexibel – wissel uw tegoed tot 30 dagen na het eerste gebruik in.
  • Uw pas is direct beschikbaar als een digitale pas op uw smartphone.
  • Gratis sightseeing-kaart – plan uw route en vind uw weg in Londen.
  • Extra toegang tot meer dan 20 exclusieve speciale aanbiedingen van London Explorer Pass.
  • Gratis geld-terug-garantie voor alle online bestellingen!
Facebook
Twitter
LinkedIn