The Rooftop St. James

7th Floor, 2 Spring Gardens

The Rooftop St. James is een van de beste rooftop bars van Londen. Het bevindt zich op het dak van het Trafalgar St. James hotel in de buurt van Trafalgar Square en biedt een panoramisch uitzicht over de stad. Het is een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen die op zoek zijn naar een chique en elegante sfeer.

Het uitzicht vanaf The Rooftop St. James is adembenemend. Vanaf het dak kun je de skyline van Londen zien, inclusief iconische bezienswaardigheden zoals de London Eye, de Shard en de Houses of Parliament. Het is een geweldige plek om te ontspannen met vrienden of om te genieten van een romantische avond met je partner.

De bar op het dak van The Rooftop St. James biedt een uitgebreide selectie wijnen, cocktails en mocktails, evenals een menu met heerlijke hapjes en gerechten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en zal je graag adviseren over de beste drankjes en gerechten om te proberen.

Het decor van The Rooftop St. James is stijlvol en verfijnd, met comfortabele zitplaatsen en elegante verlichting. Er is ook een verwarmde buitenruimte waar je zelfs op koudere avonden kunt genieten van het uitzicht.

Een ander pluspunt van The Rooftop St. James is de sfeer. Het is een ontspannen en vredige omgeving, perfect voor een pauze van de drukte van de stad. Of je nu op zoek bent naar een rustige avond uit met vrienden of een romantische date night, The Rooftop St. James is een uitstekende keuze.

Kortom, The Rooftop St. James is een must-visit rooftop bar in Londen. Met een prachtig uitzicht, heerlijke drankjes en hapjes, en een ontspannen sfeer, is het de perfecte plek om te genieten van de stad vanuit een ander perspectief.