Aviary Rooftop Restaurant and Bar

Royal London House, 10th Floor Montcalm, 22-25 Finsbury Square

Aviary Rooftop Restaurant and Bar is een van de meest opvallende rooftopbars van Londen, gelegen op de tiende verdieping van het Montcalm Royal London House Hotel in het hart van de stad. Het biedt een spectaculair uitzicht op de skyline van Londen en heeft een ontspannen sfeer die perfect is voor een avondje uit.

Het interieur van Aviary is modern en stijlvol, met veel glas en houten elementen die een natuurlijke uitstraling geven. Er zijn verschillende zitgedeeltes, waaronder een groot overdekt terras en een buitenbar, waar gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails en een uitgebreid menu met gerechten uit de Europese keuken.

Het menu van Aviary Rooftop Restaurant en Bar is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Er zijn tal van opties voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, evenals een uitgebreide wijn- en cocktailkaart. Enkele van de populaire gerechten zijn onder andere de kreeftenravioli, de gegrilde kalfsrib en de bananenparfait.

Aviary is ook een geweldige plek om te bezoeken voor een brunch of afternoon tea. Er is een uitgebreid menu beschikbaar met onder andere pancakes, eieren benedict en zoete lekkernijen. Bovendien zijn er vaak live dj’s en andere evenementen die plaatsvinden, waardoor het een nog gezelligere plek is om te bezoeken.

Hoewel de prijzen bij Aviary Rooftop Restaurant en Bar hoger liggen dan bij sommige andere rooftopbars in Londen, is het nog steeds de moeite waard om te bezoeken vanwege de spectaculaire uitzichten en de hoogwaardige sfeer. Het is de perfecte plek om te genieten van een speciale avond uit of om een ​​feest te geven met vrienden en familie.

Kortom, Aviary Rooftop Restaurant en Bar is een indrukwekkende rooftopbar in het centrum van Londen met een ontspannen sfeer, een heerlijk menu en een adembenemend uitzicht op de stad. Het is een must-visit plek voor iedereen die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke ervaring.