The Prince of Wales Brixton

467- 469 Brixton Rd

De Prince of Wales in Brixton is een levendige en bruisende plek die bekend staat om zijn fantastische sfeer, geweldige live muziek en heerlijke cocktails. Deze bar en club is gelegen in een iconisch gebouw en biedt een scala aan verschillende evenementen, van clubnachten en comedy-avonden tot live bands en DJ’s.

De Prince of Wales heeft een groot terras dat perfect is voor zonnige dagen en warme avonden. Je kunt genieten van een heerlijke cocktail terwijl je de levendige sfeer op het terras ervaart. Binnen is er een dansvloer waar je de hele nacht kunt dansen op de nieuwste hits of op de klanken van de live band.

De bar biedt een breed scala aan drankjes, van lokale bieren en ambachtelijke cocktails tot premium sterke dranken. Er is voor elk wat wils. Het personeel is vriendelijk en deskundig en zal ervoor zorgen dat je altijd een geweldige tijd hebt bij de Prince of Wales.

Of je nu een lokale bewoner bent of een toerist, de Prince of Wales is een geweldige plek om de avond door te brengen. Het heeft een geweldige sfeer, geweldige muziek en heerlijke drankjes – wat wil je nog meer?