The Culpeper Rooftop

40 Commercial St

The Culpeper Rooftop is een unieke rooftopbar en restaurant gelegen in het hart van East End in Londen. Het is gevestigd in het Culpeper Hotel, een gerenoveerd 18e-eeuws gebouw met een rijke geschiedenis. Het heeft een sfeervolle en gezellige uitstraling, met veel groen, planten en bloemen die een rustieke en natuurlijke sfeer creëren.

Het menu van The Culpeper Rooftop is geïnspireerd op de Britse keuken en biedt een verscheidenheid aan gerechten die zijn bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Er zijn veel vegetarische en veganistische opties beschikbaar, evenals een uitgebreide drankkaart met cocktails, bier en wijn.

Wat The Culpeper Rooftop echt onderscheidt, is de unieke setting. Het heeft een eigen kas op het dak waar kruiden en groenten worden gekweekt die vervolgens worden gebruikt in de gerechten van het restaurant. Er zijn ook verschillende gezellige zithoeken en een bar waar gasten kunnen genieten van hun drankjes en eten terwijl ze genieten van het uitzicht op de stad.

The Culpeper Rooftop is niet alleen een ideale plek om te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken, maar het biedt ook verschillende workshops en evenementen aan. Dit omvat o.a. workshops over bloemschikken, mixologie en kruidentuinieren. Het is een perfecte plek voor een gezellige avond uit met vrienden of een romantische date.

Hoewel The Culpeper Rooftop een vrij kleine en gezellige plek is, is het nog steeds een populaire bestemming, dus het is het beste om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Met een prachtige omgeving, heerlijk eten en drinken en een unieke ambiance, is The Culpeper Rooftop een van de beste rooftopbars in Londen en een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke ervaring.