Southbank Centre Food Market

Belvedere Road

De Southbank Centre Food Market is een bruisende markt die zich bevindt aan de oevers van de rivier de Theems in Londen. Deze markt biedt een breed scala aan streetfood-gerechten, van Italiaanse pizza’s tot Thaise curry’s en Britse gerechten. Met meer dan 40 kraampjes is er voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar hartige hapjes of zoete lekkernijen.

Een van de hoogtepunten van de Southbank Centre Food Market is de variatie in het aanbod van gerechten. Er zijn kraampjes die specialiseren in BBQ-gerelateerd eten, falafel en hummus, Mexicaanse burrito’s, Japanse sushi, Griekse souvlaki, en nog veel meer. Je kunt ook een scala aan vegetarische en veganistische opties vinden, zoals veganistische pizza en vegetarische Indiase curries.

Een ander pluspunt van de markt is de locatie. De Southbank Centre Food Market bevindt zich op een prachtige plek langs de rivier, vlakbij enkele van de grootste bezienswaardigheden van Londen, zoals de London Eye en de Houses of Parliament. Het is een perfecte plek om te genieten van het uitzicht op de stad terwijl je van je heerlijke streetfood-gerechten geniet.

De markt is elke dag geopend en heeft ruime openingstijden. De meeste kraampjes zijn er van donderdag tot zondag, maar er zijn ook een aantal kraampjes die dagelijks geopend zijn. De sfeer van de markt is levendig en gezellig, waardoor het een geweldige plek is om te bezoeken met vrienden en familie.

In het kort is de Southbank Centre Food Market een geweldige plek om te genieten van een scala aan streetfood-gerechten in een prachtige omgeving aan de oevers van de Theems. Of je nu op zoek bent naar hartige gerechten, zoete lekkernijen of vegetarische opties, je vindt het allemaal op deze markt.