Queen of Hoxton

1 Curtain Road

De Queen of Hoxton is een populaire rooftopbar in de bruisende wijk Shoreditch in Londen. Gelegen op de bovenste verdieping van een gebouw, biedt deze bar een prachtig uitzicht op de skyline van de stad en is het een geweldige plek om te genieten van een drankje en een hapje met vrienden.

Het interieur van de Queen of Hoxton is stijlvol en gezellig, met een mix van industriële en vintage elementen die zorgen voor een unieke sfeer. Er zijn verschillende zithoeken, waaronder banken en tafels voor groepen, en er is zelfs een wigwam op het dak waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht.

Het menu van de Queen of Hoxton biedt een breed scala aan gerechten, van streetfood en pizza tot gezonde salades en veganistische opties. Er zijn ook verschillende bars op het dak, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan cocktails, ambachtelijk bier en wijn.

Een van de hoogtepunten van de Queen of Hoxton is de sfeer en de regelmatige evenementen en feesten die er worden gehouden. Van dj-sets en live muziek tot filmavonden en pubquizzen, er is altijd wel iets gaande in deze bruisende rooftopbar.

Hoewel de Queen of Hoxton een populaire bestemming is, is het nog steeds mogelijk om een tafel te krijgen zonder van tevoren te reserveren. Het is een geweldige plek om te genieten van een drankje en een hapje met vrienden en een onvergetelijke avond te beleven in het hart van Londen’s hippe wijk Shoreditch.