Up at the O2

5 Millenium Way

Een onvergetelijke klimervaring op de O2 Arena in Londen

Heb je ooit gedroomd van het beklimmen van een van de meest opvallende gebouwen in de skyline van Londen? Met onze 90 minuten durende klimervaring op de O2 Arena kun je deze droom waarmaken en een onvergetelijke ervaring beleven.

Stap in je klimpak en laarzen en begin aan de klim naar de top van de zuidwand van de O2 Arena. Naarmate je hoger en hoger klimt, voel je de spanning en adrenaline door je aderen stromen.

Eenmaal bovenaan sta je maar liefst 52 meter boven de sterren en kun je genieten van een adembenemend 360 graden uitzicht over het historische deel van Londen. Je kunt beroemde bezienswaardigheden tot op wel 13 km afstand spotten. Of je nu overdag gaat, tijdens een zonsondergang of bij schemering, het uitzicht blijft onvergetelijk.

Tijdens de klimervaring zul je worden begeleid door ervaren en gecertificeerde instructeurs die je helpen bij elke stap van de klim. Ze zullen je voorzien van alle nodige veiligheidsinstructies en uitrusting, zodat je optimaal kunt genieten van deze klimervaring.

De klimervaring is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en is een geweldige manier om je grenzen te verleggen en jezelf uit te dagen. Het is een perfecte activiteit voor avontuurlijke individuen, stelletjes, vriendengroepen en zelfs bedrijfsuitjes.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je klimervaring op de O2 Arena en beleef een onvergetelijke ervaring die je nog lang bij zal blijven!