Maltby Street Market

Arch 46, Ropewalk, Maltby St

Maltby Street Market is een van de meest populaire food markets in Londen en is een verborgen juweeltje in de wijk Bermondsey. De markt is gevestigd onder een spoorwegviaduct en is een geweldige plek om te genieten van ambachtelijk eten en drinken in een unieke omgeving.

De markt biedt een breed scala aan street food, waaronder vers gebakken brood, ambachtelijke kazen, gebakken vis, vleeswaren en nog veel meer. Er zijn ook verschillende kraampjes met heerlijke drankjes, zoals ambachtelijk bier, cider en cocktails.

Een van de hoogtepunten van de Maltby Street Market is de sfeer. De markt heeft een gezellige en informele sfeer en is populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen. Het is een geweldige plek om te genieten van goed eten en drinken, terwijl je geniet van de bruisende sfeer van de markt.

Naast het eten en drinken biedt de Maltby Street Market ook een aantal winkels met unieke en ambachtelijke producten, zoals handgemaakte sieraden, kunstwerken en vintage kleding.

Kortom, als je op zoek bent naar een authentieke en gezellige marktervaring, dan is de Maltby Street Market zeker een bezoek waard.