Madison Rooftop Bar

One New Change, St Paul’s

Madison Rooftop Bar is een van de meest populaire rooftopbars in Londen. Het is gelegen op het dak van One New Change, een modern winkelcentrum in het hart van de stad, en biedt een adembenemend uitzicht op de skyline van Londen, waaronder de iconische St. Paul’s Cathedral.

Het interieur van Madison Rooftop Bar is chic en modern, met een stijlvolle inrichting en een ontspannen sfeer. Er zijn verschillende zithoeken, waaronder een overdekte lounge en een openluchtterras, waar gasten kunnen genieten van het uitzicht op de stad terwijl ze genieten van hun drankjes en eten.

Het menu van Madison Rooftop Bar is geïnspireerd op de Europese keuken en biedt een verscheidenheid aan gerechten die zijn bereid met seizoensgebonden en lokale ingrediënten. Er is een uitgebreide wijnkaart, evenals een verscheidenheid aan cocktails en ambachtelijk bier.

Madison Rooftop Bar biedt ook regelmatig evenementen en feesten aan, waaronder DJ-sets en live muziekoptredens. Het is een geweldige plek om te genieten van een avondje uit met vrienden, of om te ontspannen na een drukke dag sightseeing in Londen.

Een van de hoogtepunten van Madison Rooftop Bar is het uitzicht op de St. Paul’s Cathedral, vooral ’s avonds als het gebouw wordt verlicht. Het is een romantische setting en een perfecte plek voor een date of een speciale gelegenheid.

Hoewel Madison Rooftop Bar een populaire bestemming is, is het nog steeds mogelijk om te genieten van een ontspannen en rustige sfeer. Het is een van de beste rooftopbars in Londen en een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke ervaring.