Jin Bo Law Skybar

14th Floor Hotel Saint, 9 Aldgate High Street

Jin Bo Law Skybar is een elegante en stijlvolle rooftopbar gelegen op de 14e verdieping van het Dorsett City Hotel in de bruisende wijk Aldgate in Londen. De bar biedt een spectaculair panoramisch uitzicht over de skyline van de stad, waaronder iconische bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge en de Gherkin.

Het interieur van Jin Bo Law Skybar is modern en luxueus, met veel gebruik van marmer, messing en donkere houttinten. De bar heeft verschillende zithoeken, waaronder een ruime buitentuin met comfortabele loungebanken en stoelen.

Het menu van Jin Bo Law Skybar is geïnspireerd op de Aziatische keuken en biedt een heerlijke selectie van gerechten, zoals sushi, sashimi en dim sum, evenals een uitgebreide drankenkaart met een verscheidenheid aan cocktails, wijn en champagne.

Een van de hoogtepunten van Jin Bo Law Skybar is de sfeer en de verfijnde uitstraling. Het is een geweldige plek om te genieten van een romantisch diner of om te ontspannen met vrienden na een drukke dag sightseeing in de stad.

Hoewel de prijzen in Jin Bo Law Skybar iets hoger liggen dan bij andere rooftopbars in de stad, is de ervaring en het uitzicht zeker de moeite waard. Het is aanbevolen om van tevoren te reserveren, vooral in het weekend, om te voorkomen dat je teleurgesteld wordt.

Jin Bo Law Skybar is een unieke en exclusieve rooftopbar in Londen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring met spectaculaire uitzichten, heerlijk eten en een verfijnde sfeer.