Borough Market

8 Southwark St

Borough Market is zo’n plek waar je bijna niet genoeg van kunt krijgen. Het is een van die plaatsen waar je urenlang kunt ronddwalen en steeds weer iets nieuws kunt ontdekken. Het is geen wonder dat deze markt zo populair is bij foodies van over de hele wereld!

Je vindt er van alles, van de beste kazen tot de sappigste fruit en groenten. Het is ook de perfecte plek om te genieten van street food en om nieuwe smaken te ontdekken. Als je van tapas houdt, moet je absoluut bij Brindisa langsgaan en hun heerlijke hapjes proberen.

Een bezoek aan Neal’s Yard Dairy mag ook niet ontbreken als je een echte kaasliefhebber bent. De kwaliteit van hun ambachtelijke kazen is werkelijk ongeëvenaard. Als je van plan bent om wat boodschappen te doen, zul je versteld staan ​​van de kwaliteit van de lokale en biologische producten. Het is ook de perfecte plek om wat verse ingrediënten te kopen en een heerlijk zelfgemaakt gerecht te bereiden.

Borough Market is niet alleen een plek om te winkelen en te eten, het is ook een ervaring op zich. De sfeer is ongelooflijk levendig en energiek, en je zult merken dat de verkopers er altijd in zijn voor een praatje en je graag wat meer vertellen over hun producten.

Dus als je de kans hebt om Borough Market te bezoeken, ga dan zeker langs! Het is de ideale plek om de culinaire hoogstandjes van Londen te ontdekken en te genieten van de bruisende sfeer van deze iconische markt.