Frank’s Cafe

7th – 10th Floors, Multi-Storey Car Park 95a Rye Lane

Rooftop St. James is een van de beste rooftop bars van Londen. Het bevindt zich op het dak van het Trafalgar St. James hotel in de buurt van Trafalgar Square en biedt een panoramisch uitzicht over de stad. Het is een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen die op zoek zijn naar een chique en elegante sfeer.

Het uitzicht vanaf The Rooftop St. James is adembenemend. Vanaf het dak kun je de skyline van Londen zien, inclusief iconische bezienswaardigheden zoals de London Eye, de Shard en de Houses of Parliament. Het is een geweldige plek om te ontspannen met vrienden of om te genieten van een romantische avond met je partner.

De bar op het dak van The Rooftop St. James biedt een uitgebreide selectie wijnen, cocktails en mocktails, evenals een menu met heerlijke hapjes en gerechten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en zal je graag adviseren over de beste drankjes en gerechten om te proberen.

Het decor van The Rooftop St. James is stijlvol en verfijnd, met comfortabele zitplaatsen en elegante verlichting. Er is ook een verwarmde buitenruimte waar je zelfs op koudere avonden kunt genieten van het uitzicht.

Een ander pluspunt van The Rooftop St. James is de sfeer. Het is een ontspannen en vredige omgeving, perfect voor een pauze van de drukte van de stad. Of je nu op zoek bent naar een rustige avond uit met vrienden of een romantische date night, The Rooftop St. James is een uitstekende keuze.

Kortom, The Rooftop St. James is een must-visit rooftop bar in Londen. Met een prachtig uitzicht, heerlijke drankjes en hapjes, en een ontspannen sfeer, is het de perfecte plek om te genieten van de stad vanuit een ander perspectief.

Meer info: The Rooftop St. James

Frank’s Cafe

Frank's Cafe

Frank’s Cafe is een van de meest unieke en trendy rooftop bars van Londen. Het bevindt zich op het dak van een parkeergarage in Peckham en biedt een prachtig uitzicht op de skyline van Londen.

Het decor van Frank’s Cafe is minimalistisch en industrieel. Het heeft een rauwe en trendy uitstraling met een openluchtbar en een grote open ruimte waar mensen kunnen zitten en genieten van het uitzicht. Het is een van de meest populaire bars in Londen voor zowel locals als toeristen.

De drankjes bij Frank’s Cafe zijn niet duur en er is een grote verscheidenheid aan cocktails, bieren en wijnen. Het eten is ook van hoge kwaliteit en er worden vaak speciale evenementen georganiseerd, zoals live muziek en kunsttentoonstellingen.

Wat Frank’s Cafe echt onderscheidt, is de sfeer. Het is een zeer sociale omgeving waar mensen samenkomen om te genieten van de zonsondergang en de geweldige sfeer. Er zijn vaak lange rijen bij de ingang, maar eenmaal binnen is het de moeite waard. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag werken of om te genieten van een avondje uit met vrienden.

Het is vermeldenswaard dat Frank’s Cafe alleen geopend is tijdens de zomermaanden, van mei tot en met september, dus het is belangrijk om op tijd te komen om van deze unieke ervaring te genieten. Er zijn ook beperkte openingstijden, dus het is verstandig om de website van de bar te raadplegen voordat je een bezoek plant.

In het kort, Frank’s Cafe is een unieke en trendy rooftop bar die zeker een bezoek waard is. Met een prachtig uitzicht, heerlijke drankjes en een sociale sfeer is het de perfecte plek om te genieten van de zomer in Londen.