Brockley Market

Lewisham College Carpark, Lewisham Way

Brockley Market is een levendige, populaire food market in het zuidoosten van Londen, gelegen in de wijk Brockley. De markt vindt elke zaterdag plaats in een voormalige treindepot, waarbij lokale producenten, koks en ambachtslieden hun producten aanbieden aan het publiek.

Bij Brockley Market vind je een breed scala aan verse producten en heerlijke gerechten, van biologische groenten en fruit tot versgebakken brood, koffie en gebak. Er zijn ook verschillende food stands waar je streetfood-gerechten kunt proeven, zoals Aziatische noedels, Mexicaanse taco’s en Griekse pita’s.

Naast eten en drinken biedt Brockley Market ook een gezellige sfeer met live muziek en een relaxte, gemeenschapsgerichte sfeer. De markt heeft een sterke focus op duurzaamheid en lokaal geproduceerde producten, en heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste food markets in Londen.

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, verse boodschappen wilt doen of gewoon wilt genieten van de sfeer, Brockley Market is zeker een bezoek waard. Het is ook een geweldige manier om de bruisende wijk Brockley te verkennen en te ontdekken wat deze levendige gemeenschap te bieden heeft.