Westfield London

Ariel Way, Shepherds Bush

Westfield London is de ultieme plek om te winkelen in Londen en biedt een enorme selectie van meer dan 300 winkels, van high street tot designermerken, allemaal onder één dak in een prachtig architectonisch gebouw.

Een hoogtepunt van Westfield London is The Village, een exclusieve bestemming voor designermerken met meer dan 40 luxe merken zoals Burberry, Louis Vuitton, Tiffany & Co. en nog veel meer. Hier kunt u de meest stijlvolle en glamoureuze spullen kopen.

Maar Westfield London is meer dan alleen winkelen, het heeft ook meer dan 60 restaurants en bars waar u van een heerlijke maaltijd of drankje kunt genieten. Van lichte lunches in spannende eetgelegenheden tot ontspannen avonden in toprestaurants, er is een wereld aan smaken om je eetlust te stillen.

Alsof dat nog niet genoeg was, is Westfield London ook de thuisbasis van een van de meest geavanceerde bioscopen van Europa. The Vue Cinema biedt een scala aan filmische ervaringen voor filmliefhebbers – perfect om te ontspannen na een dagje winkelen.

Kortom, Westfield London biedt een complete winkel-, eet- en entertainmentervaring die niet gemist mag worden.