Sky Garden

20 Fenchurch Street

De Sky Garden in Londen is echt een fantastische plek! Het is een hoog gebouw op 20 Fenchurch Street in het financiële district van de stad, en het heeft een tuin op het dak met een panoramisch uitzicht over de skyline van Londen. Het is zo gaaf om vanuit dit gebouw over de hele stad te kunnen kijken!

De Sky Garden is ontworpen door de beroemde architect Rafael Viñoly en is echt een indrukwekkend gebouw. Het heeft drie verdiepingen en grote ramen van vloer tot plafond, zodat je volop kunt genieten van het natuurlijke licht. De tuin op het dak is de belangrijkste attractie van de Sky Garden en biedt een adembenemend uitzicht over de hele stad.

Maar er is nog meer! Er is namelijk ook een chique bar op het dak, waar je heerlijk kunt relaxen met een drankje terwijl je van het uitzicht geniet. Ze serveren er allerlei drankjes, van wijn tot bier en cocktails tot mocktails. Ook kun je er lichte hapjes en maaltijden bestellen om van te smullen terwijl je geniet van het uitzicht.

En weet je wat het beste is? De toegang tot de Sky Garden is helemaal gratis! Maar het is wel aan te raden om van tevoren te reserveren via de officiële website van de Sky Garden, zodat je zeker weet dat je naar binnen kunt op het moment dat jij wilt. Er mogen namelijk maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd naar binnen, om ervoor te zorgen dat alles veilig en gezellig blijft.

Kortom, als je op zoek bent naar een exclusieve en fantastische ervaring in Londen, dan is de Sky Garden zeker een bezoekje waard. Of je nu toerist bent of een local, je zult er zeker van genieten!