Portobello Road Market

Portobello Road

De Portobello Road Market is een van de meest iconische en populaire markten van Londen. Deze markt, gelegen in de wijk Notting Hill, biedt een scala aan producten, waaronder antiek, tweedehands kleding, boeken en eten.

De markt is geopend van maandag tot en met zaterdag en is vooral druk op zaterdag wanneer alle kramen open zijn en de hele straat gevuld is met mensen. Op de markt vind je ook verschillende straatmuzikanten en artiesten die voor een leuke sfeer zorgen.

Een van de hoogtepunten van de Portobello Road Market is de antieksectie, die zich uitstrekt over de hele lengte van de markt. Hier vind je alles van oude postzegels tot antieke meubels en juwelen. Het is een geweldige plek om te zoeken naar unieke souvenirs of cadeaus.

Als je een honger hebt gekregen van het winkelen, dan vind je op de markt ook veel eetkraampjes met heerlijk eten van over de hele wereld. Probeer de exotische smaken van de Caribische keuken of ga voor een klassieke fish and chips.

Als je op zoek bent naar een unieke en levendige marktervaring, dan is de Portobello Road Market zeker een bezoek waard. Vergeet niet om te onderhandelen over de prijzen en jezelf te verliezen in de drukte en energie van deze markt.