Pergola Paddington

5 Kingdom St

Pergola Paddington is een populaire rooftopbar en restaurant in Londen, gelegen op het dak van een voormalige parkeergarage in Paddington. Het is een van de grootste en meest indrukwekkende rooftopbars in Londen, met een capaciteit van meer dan 850 gasten.

Het interieur van Pergola Paddington is prachtig ontworpen, met een mix van groen en houten elementen die zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Er zijn verschillende zithoeken, waaronder loungebanken en tafels voor groepen, en er is zelfs een geheime tuin waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht.

Het menu van Pergola Paddington is gevarieerd en biedt een breed scala aan gerechten, van sushi en streetfood tot pizza en burgers. Er zijn ook verschillende bars op het dak, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan cocktails, wijn en ambachtelijk bier.

Een van de hoogtepunten van Pergola Paddington is het uitzicht op de stad, inclusief de iconische wolkenkrabbers van Canary Wharf en de London Eye. Het is een geweldige plek om te genieten van een drankje of een maaltijd terwijl je geniet van het uitzicht op de skyline van Londen.

Pergola Paddington organiseert ook regelmatig evenementen en feesten, waaronder dj-sets en live muziekoptredens. Het is een populaire bestemming voor groepen, maar het is ook een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een rustige avond.

Hoewel Pergola Paddington een populaire bestemming is, is het nog steeds mogelijk om een tafel te krijgen zonder van tevoren te reserveren. Het is een van de beste rooftopbars in Londen en een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke ervaring.