Model Market

196 Lewisham High St

Model Market is een streetfoodmarkt in het zuidoosten van Londen, in de wijk Lewisham. Het is een vaste markt die elke vrijdag- en zaterdagavond geopend is vanaf 17.00 uur tot laat in de avond. Het is gevestigd in een overdekte binnenplaats en biedt een gezellige en ontspannen sfeer waar je kunt genieten van een verscheidenheid aan gerechten van over de hele wereld.

De markt heeft ongeveer 10 tot 15 kraampjes, elk met hun eigen specialiteit. Je kunt er genieten van heerlijke taco’s, hamburgers, dim sum, pizza, falafel, veganistische gerechten en meer. Er is voor elk wat wils, ongeacht je dieetvoorkeuren.

Naast het eten is er ook een bar waar je kunt genieten van verschillende drankjes, zoals bier, wijn en cocktails. Er is ook regelmatig livemuziek en DJ’s die draaien, wat bijdraagt ​​aan de ontspannen sfeer.

Model Market is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het ligt op ongeveer vijf minuten lopen van station Lewisham. Als je een unieke ervaring wilt hebben en heerlijk wilt eten onder het genot van livemuziek en een geweldige sfeer, dan is Model Market zeker een bezoek waard.