City Cruises

Meerdere opstappunten

Wil je Londen op een ontspannen manier ontdekken en tegelijkertijd genieten van een prachtig uitzicht op de Thames? Dan is een hop-on hop-off boottocht van City Cruises een absolute aanrader!

Met de boot vaar je van en naar drie verschillende bestemmingen, namelijk Westminster, London Eye en Greenwich Pier. En het mooie is dat Westminster Pier en London Eye Pier schuin tegenover elkaar liggen, dus je kunt gemakkelijk van de ene pier naar de andere lopen.

Tijdens de boottocht kom je langs alle bekende bezienswaardigheden van Londen, zoals Big Ben, Houses of Parliament, London Eye, SEA Life London, Tower of London, Tower Bridge, HMS Belfast, Cutty Sark, Old Royal Naval College, de Queen’s House, de National Maritime Museum en de Royal Observatory Greenwich. Onderweg vertelt de deskundige gids alles wat je moet weten over deze bezienswaardigheden.

Je vaart van pier naar pier, waardoor je de bezienswaardigheden van dichtbij kunt bekijken. En als je even wilt uitrusten of iets wilt drinken, dan kun je gewoon weer terug aan boord gaan en ontspannen terwijl je verder vaart. Het is een van de meest ontspannen manieren om Londen te verkennen.

Als je net als wij de route van Greenwich naar Westminster neemt, kun je genieten van het prachtige uitzicht op de Thames terwijl je langs alle beroemde bezienswaardigheden vaart. Het is een ervaring die je niet wilt missen tijdens je verblijf in Londen! Meer informatie over deze tocht vind je in onze blogpost Maritime Greenwich – Thames Sightseeing Tour.