The Ivy Chelsea Garden

195 197 King’s Rd

The Ivy Chelsea Garden is een fantastisch restaurant in het hartje van Londen, gelegen aan King’s Road. Het restaurant heeft een prachtige en gezellige ambiance met een geweldig interieur dat een perfecte combinatie is van modern en klassiek.

Het restaurant is omringd door een prachtige tuin die een rustige en ontspannen sfeer biedt. Hierdoor kun je genieten van je eten terwijl je omringd bent door groen en frisse lucht.

Het menu van Ivy Chelsea Garden is ongelooflijk lekker en biedt een scala aan heerlijke gerechten om uit te kiezen. Of je nu zin hebt in vis, vlees of vegetarisch, er is voor elk wat wils. Het eten is altijd vers en van hoge kwaliteit, en de presentatie is fantastisch.

Het personeel is erg vriendelijk en attent, en biedt uitstekende service. Ze zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt en helpen je bij het kiezen van gerechten die bij je smaak passen. Ook de drankjes zijn geweldig, met een ruime keuze aan wijnen en cocktails.

Ivy Chelsea Garden is de perfecte plek voor een romantisch diner, een gezellige lunch met vrienden of een zakelijk diner. Het is een plek waar je je thuis voelt en waar je graag terugkomt. Het is zeker een bezoek waard!