Sketch

In hartje Londen bevindt zich Sketch, een unieke plek waar je terecht kan voor een culinair avontuur in een bijzondere omgeving. Dit restaurant heeft niet één, niet twee, maar vier verschillende themarestaurants om uit te kiezen!

De Glade is een van de vier themarestaurants van Sketch en heeft een sprookjesachtige uitstraling. Het lijkt wel alsof je in een betoverd bos beland bent, omringd door bomen en planten die uit de vloer lijken te groeien. Het menu van De Glade is geïnspireerd op de Britse keuken en biedt een scala aan smaken en texturen.

De Parlour is een ander themarestaurant van Sketch en is een eerbetoon aan de traditionele Engelse theesalons. De elegante inrichting en de vintage meubels zorgen voor een sfeer van ouderwetse glamour. Hier kan je genieten van een uitgebreide high tea, met heerlijke scones, sandwiches en taartjes.

Het derde themarestaurant van Sketch is The Lecture Room & Library, een prachtige ruimte met hoge plafonds en een indrukwekkende collectie boeken. Dit is de perfecte plek voor een uitgebreid diner met bijpassende wijnen, waarbij de focus ligt op moderne Europese gerechten met een artistieke twist.

Last but not least is The Gallery, het meest kleurrijke themarestaurant van Sketch. Hier zijn de muren en plafonds bedekt met prachtige kunstwerken, terwijl het menu bestaat uit moderne Franse gerechten met een eigenzinnige twist. Hier draait het om creativiteit en kunst, zowel op het bord als in de omgeving.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezellige high tea met vriendinnen of een culinaire ervaring met een artistieke twist, Sketch heeft voor elk wat wils. Vergeet vooral niet je camera mee te nemen, want de inrichting van deze unieke restaurants is een lust voor het oog!