Duck and Waffle

110 Bishopsgate

Duck and Waffle is een super coole restaurant in Londen dat je zeker niet wilt missen! Het bevindt zich op de 40e verdieping van de Heron Tower, dus het uitzicht is absoluut adembenemend. Als je eenmaal binnen bent, zul je merken dat de sfeer erg trendy en modern is. Er is een open keuken waar je kunt kijken hoe de koks heerlijke gerechten bereiden.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de specialiteit van het huis eend en wafels, en ze zijn absoluut heerlijk! Maar als je niet van eend houdt, hoef je je geen zorgen te maken – ze hebben ook andere heerlijke gerechten zoals steaks, vis en groenten. En vergeet niet om een van hun geweldige cocktails te proberen!

Het beste van alles is dat Duck and Waffle 24 uur per dag geopend is, dus je kunt op elk moment van de dag of nacht genieten van hun fantastische eten en prachtige uitzicht over de stad. Maar het kan soms druk zijn, dus zorg ervoor dat je van tevoren reserveert om teleurstelling te voorkomen.

Dus als je op zoek bent naar een geweldige plek om te eten met een fantastisch uitzicht in Londen, dan is Duck and Waffle zeker een aanrader!