Sister Act

Dominion Theatre

Tickets voor Sister Act in het Dominion Theatre in Londen zijn nu beschikbaar!

Start 15 maart 2024!

Bereid je voor, zusters! De Broadway- en VK-hitmusical Sister Act maakt een hemelse terugkeer naar het Dominion Theatre in het West End.

Met originele muziek van Tony® en 8-voudig Oscar®-winnaar Alan Menken (Disney’s Aladdin, Enchanted) en nummers geïnspireerd door Motown, soul en disco, is deze vreugdevolle en hilarische musical een nostalgische reis die je nooit zult vergeten. Boek vandaag nog je tickets voor deze revival met soul-sensatie en Olivier Award-winnaar Beverly Knight en popicoon Alexandra Burke, die de rol van Deloris Van Cartier delen, samen met BAFTA-winnaar Ruth Jones als Mother Superior.

Over Sister Act

Het is moeilijk voor te stellen dat er mensen zijn die de hilarische film uit 1992 of een van de vele toneelproducties met Deloris en haar zusters wereldwijd niet hebben gezien, maar laten we het samenvatten voor het geval dat. Sister Act The Musical, nu gesitueerd in het heden, volgt de disco-diva Deloris Van Cartier, wiens wereld een drastische wending neemt wanneer ze getuige is van een moord.

In het getuigenbeschermingsprogramma en vermomd als non, zijn ze er zeker van dat niemand deze zangeres in een klooster zal vinden… of in ieder geval hopen ze dat! Onder het argwanende toezicht van Mother Superior maakt Deloris onverwachts een band met haar zusters door middel van muziek. Terwijl ze hen helpt hun stem te vinden, herontdekt ze die van haarzelf. Sister Act is even hilarisch als hartverwarmend; een fantastische ode aan de schoonheid van vriendschap, zusterschap en muziek.

Cast van Sister Act The Musical Londen

De revival zal worden opgeluisterd door de talenten van Beverley Knight, Alexandra Burke en Ruth Jones. Knight is een bekende theaterster, zangeres, actrice en winnaar van de Olivier Award voor haar optreden in Sylvia in het Old Vic, en Alexandra Burke is een bestverkopende artiest en musicalster. Ruth Jones is het best bekend voor het mede-creëren en verschijnen in Gavin and Stacey, waarin ze ook de rol van de grofgebekte vriendin Nessa speelde. Zowel Knight als Burke zullen het personage Deloris Van Cartier vertolken, waarbij Knight speelt van 15 maart tot 8 juni 2024, en Burke de rol overneemt van 10 juni tot 31 augustus 2024. Opmerkelijk is dat Burke de rol van Deloris eerder speelde in de tour van 2016, terwijl Knight de rol vertolkte in 2022. Jones zal het podium en het klooster leiden als Mother Superior.

Hun rollen worden opnieuw vervuld door televisie- en toneelster Lesley Joseph, Hackney royalty en Olivier Award-winnaar Clive Rowe, en West End-favoriet Lizzie Bea.

De congregatie wordt gecompleteerd door BRIT Award-winnende singer-songwriter Lemar, Britain’s Got Talent- en musicalster Alison Jiear en de ster van Regent’s Park La Cage aux Folles Carl Mullaney.

Creatief team van Sister Act

Het creatieve team van Sister Act is een schitterend gezelschap, met onder andere Oscar-winnaar Alan Menken die deze productie hoog in de hemel houdt!

De productie, met originele muziek van de enorm geprezen 8-voudige Oscar-winnaar Alan Menken (Disney’s Aladdin, Little Shop of Horrors), bevat nummers geïnspireerd door Motown met teksten van Glenn Slater. Het script is geschreven door Cheri Steinkellner en Bill Steinkellner, met aanvullend materiaal door Douglas Carter Beane. Sister Act wordt geregisseerd door Bill Buckhurst en gechoreografeerd door Alistair David.

Tickets voor Sister Act zijn nu beschikbaar!

Halleluja, deze goddelijke musicalkomedie brengt ongelooflijke sterren samen in een show die zeker de hit van het seizoen wordt! Mis je kans niet om tickets te bemachtigen voor Sister Act in het Dominion Theatre. De opwinding borrelt al op voor deze productie tijdens zijn beperkte run in Londen. Boek vandaag nog je tickets, zusters!