The Z Hotel Piccadilly

2 Orange Street, Westminster

Het Z Hotel Piccadilly ligt in het hart van het Londense West End en biedt compacte en luxe accommodatie met een moderne inrichting. Leicester Square, Piccadilly Circus en Trafalgar Square bevinden zich alle op minder dan 5 minuten wandelen van het hotel.

Alle kamers zijn voorzien van handgemaakte bedden, een 48-inch Samsung HD-tv met gratis Sky Sport-zenders en filmkanalen. Er is gratis WiFi en de eigen badkamer is uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen. Elke kamer heeft opslagruimte onder het bed voor een weekendtas en hangers aan de muur voor kleding. The Z Hotel Piccadilly beschikt over rolstoeltoegankelijke kamers.

Elke ochtend wordt in The Z-Café een continentaal ontbijt geserveerd dat bestaat uit verse croissants, zoete deegwaren, ontbijtgranen, verse fruitsalade en broodjes met spek. Er zijn ook de hele dag door verschillende salades, sandwiches en warme, hartige gerechten verkrijgbaar.

Het hotel bevindt zich op 5 minuten wandelen van het Prince Of Wales Theatre. De luchthaven Heathrow is rechtstreeks bereikbaar vanaf metrostation Piccadilly Circus.
Booking.com