Park Plaza London Waterloo

6 Hercules Road, Lambeth

Het Park Plaza London Waterloo heeft een restaurant en een bar, en bevindt zich in Londen op een klein eindje wandelen van het metrostation Lambeth North. Westminster Bridge en het reuzenrad de London Eye op de South Bank kunt u te voet in minder dan 10 minuten bereiken. Je kunt een drankje nuttigen in de koffiebar van de accommodatie.

Alle kamers zijn voorzien van signature bedden, gratis WiFi, een 48-inch smart-led-tv en toiletartikelen van Elemis. De Superior Kamers en de Studio Kamers hebben een inloopdouche.

De accommodatie biedt een 24-uursreceptie. Verder beschikt het hotel over een grote fitnessruimte, een sauna, een stoomcabine en een binnenzwembad.

Het Park Plaza London Waterloo ligt op 800 meter afstand van zowel de Houses of Parliament als de Big Ben. Diverse bezienswaardigheden, zoals het National Theatre, het museum Tate Modern en Westminster Abbey, kunt u te voet gemakkelijk bereiken.

Het is nog geen 5 minuten wandelen naar het station London Waterloo, dat verbindingen biedt naar Noord-Londen en de City of London.