Hamilton

Victoria Palace Theatre

Een must-see musical is geland in het Victoria Palace Theatre in West End, en het is niets minder dan de sensationele Hamilton! Als je van geschiedenis, muziek en theater houdt, dan is dit de show voor jou. Mis je kans niet om tickets te bemachtigen voor deze bekroonde musical die al vele harten heeft veroverd.

Lin-Manuel Miranda heeft met Hamilton de wereld veroverd en vertelt het fascinerende verhaal van Alexander Hamilton, de Founding Father van Amerika. Het verhaal volgt het leven van deze immigrant uit West-Indië die uitgroeide tot de rechterhand van niemand minder dan George Washington tijdens de Revolutionaire Oorlog en later de allereerste minister van Financiën werd in het nieuwe land. De musical combineert een unieke mix van hiphop, jazz, blues, rap, R&B en Broadway, waardoor het verhaal van toen wordt verteld door de Amerika van nu.

De winnende combinatie van Lin-Manuel Miranda’s boek, muziek en teksten en de regie van Thomas Kail maken van Hamilton een onvergetelijke ervaring. Het geweldige choreografiewerk van Andy Blankenbuehler en de muzikale supervisie en orkestratie van Alex Lacamoire maken de show compleet.

Hamilton is een verhaal dat blijft fascineren en inspireren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de musical maar liefst 11 Tony Awards heeft gewonnen, waaronder die voor beste musical, de Pulitzerprijs voor drama in 2016 en de Grammy Award voor beste muziektheateralbum in 2016. Boek nu je tickets en beleef deze unieke musical zelf!