We Will Rock You

London Coliseum

Geweldig nieuws! We Will Rock You, de wereldberoemde rockmusical, komt terug naar Londen! Het is al meer dan 20 jaar geleden sinds de première en deze hitmusical zal nu voor een ongelooflijke 12-weekse run in de zomer van 2023 te zien zijn in het prachtige London Coliseum.

De musical is gecreëerd door de Engels-Australische comedian, auteur, toneelschrijver en regisseur Ben Elton in samenwerking met de legendarische band Queen. In mei 2002 opende de show voor het eerst in het Dominion Theatre en heeft sindsdien talloze internationale producties gehad en is gezien door meer dan 20 miljoen mensen in 28 verschillende landen, waaronder Ierland, Duitsland, Australië, Canada, Rusland, Spanje, Japan, Zuid-Afrika, Zwitserland, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, Singapore, Thailand en Hong Kong.

We Will Rock You is al jaren een van de meest populaire musicals in Londen en heeft terecht zijn plek verdiend in de top tien van langstlopende musicals. In 2011 won de musical de Olivier Audience Award voor beste musical, de enige prijs die volledig door het publiek wordt gekozen. Het was de tweede publieksprijs die de show won, na het winnen van de WhatsOnStage Best New Musical Award in 2003.

De musical speelt zich af in de toekomst, op een plek die ooit Aarde werd genoemd. Globalisatie is compleet; iedereen kijkt dezelfde films, draagt dezelfde kleding en denkt dezelfde gedachten. Het is een veilige, gelukkige Ga Ga wereld! Het bedrijf Computers genereert de muziek, de kinderen downloaden het en alle muziekinstrumenten zijn verboden. Maar er groeit verzet en er is een held nodig. Is Galileo degene die deze rol kan vervullen? En kan hij hen helpen om vrij te breken?

De musical zit boordevol met de grootste hits van Queen, waaronder ‘Radio Ga Ga’, ‘I Want to Break Free’,’ Somebody to Love’, ‘Killer Queen’, ‘Under Pressure’, ‘A Kind of Magic’, ‘Only the Good Die Young’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘Who Wants to Live Forever’, ‘Don’t Stop Me Now’, en ‘Another One Bites the Dust’, evenals ‘We Will Rock You’, ‘We Are the Champions’ en natuurlijk ‘Bohemian Rhapsody’.

Meer informatie over de cast en creatives voor de productie van We Will Rock You in Londen in 2023 wordt binnenkort bekendgemaakt.

Mis deze kans niet om een geweldige musical met de muziek van Queen te zien! Boek nu jouw We Will Rock You tickets terwijl ze nog beschikbaar zijn. Boek op tijd om de beste plaatsen voor de beste prijzen te bemachtigen!