Oklahoma!

Wyndham’s Theatre

Ben jij klaar om je cowboy boots aan te trekken en een onvergetelijke hoedown te ervaren? Goed nieuws, de Tony Award-winnende musical Oklahoma! is nu te zien in Wyndham’s Theatre in Londen! Mis deze kans niet om het iconische liefdesverhaal te ervaren met de charme, humor en hartverwarmende elementen die het al generaties lang een favoriet maken.

Deze productie van Oklahoma! is echter niet hetzelfde als het origineel. Regisseur Daniel Fish heeft een frisse, nieuwe draai gegeven aan het verhaal zonder ook maar één woord van de tekst te veranderen. Het is donkerder, sexy, grappig en boeiend tegelijk en heeft onlangs zelfs de Tony Award voor Beste Musical Revival gewonnen. Het is dus zeker de moeite waard om een kaartje te bemachtigen en te genieten van deze unieke ervaring!

De plot volgt cowboy Curly McLain en boer Jud Fry, die beiden verliefd zijn op de mooie Laurey Williams. De twee mannen strijden om haar aandacht en hun rivaliteit brengt de hele gemeenschap in beroering. Maar deze nieuwe versie van Oklahoma! gaat verder dan alleen een simpele liefdesdriehoek. Het behandelt belangrijke thema’s als seksisme, instemming, sensualiteit, seksualiteit en zelfs geweld – allemaal zonder de originele tekst te veranderen.

De cast bestaat uit getalenteerde acteurs, waaronder Raphael Bushay als Mike, Arthur Darvill als Curly McLain, James Patrick Davis als Will Parker en Anoushka Lucas als Laurey Williams.

Dus waar wacht je nog op? Boek snel je tickets voor Oklahoma! in Londen voordat het te laat is! Mis deze fantastische productie niet en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en drama.