& Juliet

Shaftesbury Theatre

Heb jij je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als Romeo en Julia niet in een tragedie zouden eindigen? Wel, de nieuwe musical &Juliet doet precies dat. Dit is niet zomaar een hervertelling van het klassieke verhaal, nee, dit is een volledig nieuwe versie waarin Juliet haar eigen lot bepaalt.

Wanneer Juliet wakker wordt na haar ‘dood’, besluit ze haar verleden achter zich te laten en samen met haar beste vriendinnen naar Parijs te gaan. Daar begint haar avontuur vol romantiek, zelfontdekking en muziek. En wat voor muziek! De hits van Max Martin, zoals ‘Baby One More Time’ en ‘Love Me Like You Do’, worden op een heel andere manier gebracht en geven de show een fantastische vibe.

In &Juliet volgen we het pad van een sterke en onafhankelijke vrouw die de wereld rondreist om zichzelf te vinden en haar eigen liefdesverhaal te schrijven. Deze musical speelt momenteel in het Shaftesbury Theatre in West End en is een absolute must-see voor iedereen die houdt van een goed liefdesverhaal en fantastische muziek. Boek je tickets nu en ga mee op reis met Juliet!