Frozen

Theatre Royal Drury Lane

De langverwachte hitmusical Frozen speelt nu in het beroemde Theatre Royal Drury Lane in Londen. Het is tijd om afscheid te nemen van het wachten in de kou voor tickets, want de show is eindelijk hier! Als je een fan bent van de film, wil je deze kans niet missen om je favoriete personages tot leven te zien komen in een betoverende live uitvoering. Tickets vliegen de deur uit, dus boek nu om teleurstelling te voorkomen!

Een Betoverend Verhaal van Liefde, Hoop en Ontdekking

Bereid je voor om ondergedompeld te worden in de magische wereld van Arendelle, waar alle favoriete personages uit de film tot leven komen. Beleef hun avonturen, ervaar hun emoties en zing mee met de iconische liedjes die je zo goed kent. Het verhaal van Frozen gaat over liefde, hoop en ontdekking, en het zal je hart zeker verwarmen. Je zult versteld staan van de meeslepende prestaties van de acteurs en actrices op het podium.

Nieuwe Muziek van Grammy en Academy Award Winnaars

Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez, het duo achter de beroemde hit ‘Let It Go’, hebben een gloednieuwe score geschreven voor de musical, met al je favoriete nummers uit de film plus nieuwe, hartverwarmende melodieĆ«n. Deze prachtige muziek zal je ongetwijfeld meeslepen en je nog dieper in het verhaal trekken.

Een Adembenemende Wonderlijke Belevenis

Het decorontwerp, de speciale effecten en de kostuums van Frozen zijn net zo betoverend als de muziek en het verhaal zelf. De producenten achter de hitmusicals The Lion King en Aladdin hebben weer hun magie laten zien, en een adembenemende wonderlijke beleving gecreƫerd die je niet snel zult vergeten.

Boek Nu en Beleef de Magie

Mis deze kans niet om de hitmusical Frozen live te zien in West End! Boek nu je tickets en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol magie, muziek en emotie. Wees er snel bij, want tickets vliegen de deur uit en je wilt niet teleurgesteld worden.