Ain’t Too Proud

Prince Edward Theatre

Explosieve première van AIN’T TOO PROUD in het Prince Edward Theatre

Ben je klaar om terug te gaan in de tijd en te genieten van de soulvolle geluiden van The Temptations? Dan is dit jouw kans! De met een Tony award bekroonde musical AIN’T TOO PROUD maakt zijn sensationele debuut in het West End in het Prince Edward Theatre. Mis dit niet en boek nu je tickets om de ontroerende reis van deze vijf getalenteerde mannen van de straten van Detroit naar de Rock & Roll Hall of Fame te beleven.

Over AIN’T TOO PROUD
AIN’T TOO PROUD vertelt het verhaal van vijf mannen die in tijden van burgerlijke onrust hun ruwe talent gebruikten om op te klimmen tot de top. Maar de weg naar succes is niet gemakkelijk. De groep, onder leiding van oprichter en lid Otis Williams, moet omgaan met vertrouwenskwesties, familieproblemen en loyaliteit die op het spel staan. Het is een hartverscheurende strijd van verraad die alles op het spel zet wat ze hebben opgebouwd. Ondanks deze moeilijkheden, hebben The Temptations multi-platina albums uitgebracht en kritische lof ontvangen, waarmee ze geschiedenis schreven.

De musical bevat alle bekende hits van The Temptations, van het Grammy Hall of Fame nummer My Girl tot het jukebox-nummer Just My Imagination. De krachtige harmonieën en indrukwekkende dansbewegingen begeleiden deze epische reis van vreugde en onzekerheid. De cast moet nog worden aangekondigd, maar de regie is in handen van Tony Award-winnaar Des McAnuff, met choreografie van Tony Award-winnaar Sergio Trujillo, die eerder samenwerkten aan Jersey Boys. Het script is geschreven door Kennedy Prize-winnaar Dominique Morisseau.

De makers van AIN’T TOO PROUD Otis Williams, de oprichter van de groep, was verantwoordelijk voor de oorspronkelijke productie van AIN’T TOO PROUD. Het script is geschreven door de talentvolle Dominique Morisseau, winnaar van de Kennedy Prize. De regie is in handen van Tony Award-winnaar Des McAnuff, en de choreografie wordt verzorgd door Tony Award-winnaar Sergio Trujillo, die eerder Jersey Boys produceerde. De West End-productie wordt geproduceerd door Ira Pittelman, Tom Hulce, Stephen Gabriel en Jamie Wilson.

Boek nu je tickets voor AIN’T TOO PROUD! Mis deze fantastische kans niet om de muziek en het verhaal van The Temptations te beleven. Boek nu je tickets voor AIN’T TOO PROUD en stap terug in de tijd naar de hoogtijdagen van deze legendarische R&B-groep.