A visitors guide to London!

Aangepaste dienstregeling tussen Londen en Brighton gedurende twee jaar vanwege werkzaamheden aan het treinstation van Gatwick Airport

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Gatwick Airport station - artists impression
Artis impression van Gatwick Aiport station upgrade.

Het treinstation van London Gatwick krijgt een upgrade van £ 150 miljoen en er zullen vanaf 17 mei wijzigingen zijn in het aantal treinen tussen Gatwick Airport en London Victoria.

Dus als je via Gatwick Airport naar Londen reist, reken dan op minder treinen verwachten, dus mogelijk langere wachttijden voor de eerstvolgende trein naar het centrum van Londen.

De belangrijkste wijzigingen zijn:

  • Er gaan geen Southern-diensten tussen Brighton en London Victoria in de daluren. Passagiers die deze route buiten de piekuren willen gebruiken, kunnen in plaats daarvan met de Gatwick Express reizen. Southern’s Super Off-Peak en Kids kaartjes voor £ 2 komen in aanmerking voor deze dienst, en de prijs van Gatwick Express-tickets tussen London Victoria en Brighton worden gelijkgetrokken met het lagere Southern-tarief.
  • Gatwick Express diensten blijven hetzelfde in de ochtend- en avondspits. Buiten deze tijden rijden er echter twee treinen minder per uur – hoewel de treinen die wel rijden meer rijtuigen zullen hebben om extra capaciteit te bieden.

Kijk hier voor de volledige informatie op de website van Gatwick Airport.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn