Camden Market

Chalk Farm Road

Camden Market is echt een te gekke plek in Londen! Als je houdt van street food en unieke winkeltjes dan mag je dit niet missen. Het is gelegen in de wijk Camden en bestaat uit verschillende delen met elk hun eigen sfeer en aanbod.

De Camden Lock Market is het belangrijkste deel van de markt en hier kan je van alles vinden, van kleding tot sieraden en vintage items. Ook zijn er kraampjes met handgemaakte kunst en ambachten, muziekinstrumenten en boeken.

Maar het hoogtepunt van Camden Market is toch wel de food court, waar je allerlei soorten street food kan proberen. Van falafel en hamburgers tot sushi en veganistische gerechten. En voor de zoetekauwen onder ons, zijn er kraampjes met cupcakes en donuts.

Een ander deel van de markt is de Stables Market. Dit deel richt zich meer op vintage en alternatieve mode. Hier vind je leren jassen, band t-shirts, exotische kostuums en unieke accessoires. Ook zijn er kraampjes met antiek en curiosa, vintage vinylplaten en boeken.

De Camden Market is echt een unieke winkelervaring en een geweldige plek om te genieten van de diverse Londense cultuur en keuken. Je kan het perfect combineren met een bezoek aan de London Zoo, Regent’s Park en een boottochtje met een authentieke Narrow Boat van de London Waterbus Company.