Mary Poppins
 
Voor dit in hoog aanzien staande theatrale evenement hebben Disney en Cameron Mackinstosh hun krachten gebundeld om Mary Poppins op de planken te brengen, waarmee ze Pamela Travers' fantastische verhalen tot leven brengen vol met zonderlinge en opmerkelijke karakters wiens avonturen tal van generaties in verrukking hebben gebracht sinds zij voor het eerst verschenen in de jaren '30.

Zijn het Jane en Michael Banks die een kinderjuf nodig hebben? Of zijn het hun ouders die meer verzorging behoeven? Eén ding is zeker - nadat Mary Poppins arriveerd op 17 Cherry Tree Lane, met haar no-nonsense aanpak met betrekking tot het nemen van de juiste beslissingen in het leven, zal niets meer hetzelfde zijn.

De geestige, tot de verbeelding sprekende boeken, de magie en veel van de geliefde Sherman Brothers liedjes uit Walt Disney's Academy Award winnende film, zijn opnieuw bewerkt door Academy Award winnende schrijver Julian Fellowes en Olivier Award winnende songwriters George Stiles en Anthony Drewe, die ook een aantal fantastische nieuwe nummers hebben gecomponeerd om toegevoegd te worden aan een toch al geweldig repertoire.

Sommige van de beste creatieve talenten uit de theaterwereld zijn samengebracht om Mary Poppins te realiseren in het theater. Richard Eyre, Matthew Bourne en Stephen Mear brengen de beroemdste, meest tijdloze en nagenoeg meest perfecte nanny tot leven in een buitengewonen en visueel magische wereld gecreëerd door Bob Crowley - een wereld waar alles kan gebeuren als je het toelaat!


 
Show Duur:
3 uur
 
Minimum leeftijd:
Vanaf 7 jaar.
 
Theater:
Prince Edward Theatre
Old Compton Street
W1D 4HS, London
 
Kaarten Bestellen:
Mary Poppins

 

 
 

Webdesign © 2005-2006 Excapade Systems & Technologies

Laatste update: