Mack and Mabel
 
Uit de tijd van de stomme film en het hoogtepunt van het Hollywood van de jaren '20, vertelt Mack and Mabel het hartbrekende liefdesverhaal van twee van de grootste legenden van deze tijd; regisseur Mack Sennett “The King of Comedy” en zijn ster, comedienne Mabel Normand.

Wanneer Mabel Normand opdaagd op de set van filmmaker Mack Sennett, maker van de Keystone Cops, trekt zei zijn aandacht en verovert zijn hart. Niet lang daarna speelt Mabel in Sennett’s films en samen brengen zij magie op het witte doek. Ambitie en de op hand zijnde veranderende tijden staan garant voor een stormachtige relatie. Verliefdheid veranderd in jaloezie, terwijl sterrendom schandalen en gebroken harten voorspelt. Maar ondanks alles kan dit onnavolgbare paar hun liefde voor elkaar niet ontkennen.

Mack and Mabel brengt hetzelfde creatieve team weer samen, welke met de unieke, tot de verbeelding sprekende productie Sweeney Todd het West End publiek en critici heeft vermaakt en welke op Broadway van start ging in September 2005.
 
Show Duur:
2 uur
 
Minimum leeftijd:
Vanaf 12 jaar.
 
Theater:
Criterion Theatre
Piccadilly Circus
W1, London
 
Kaarten Bestellen:
Mack and Mabel

 

 
 

Webdesign © 2005-2006 Excapade Systems & Technologies

Laatste update: